Az asztrológia 50 árnyalata

Nehéz helyzetbe kerültem: magamról kéne írni úgy, hogy ne tűnjek önelégültnek. Nem vagyok beképzelt, de ezt Ön nem fogja elhinni.
A Magyar Királyságban, Budapesten születtem 1944-ben. Gyakorlatilag voltam már minden, csak akasztott ember nem. Zenészként is dolgoztam, mint egyszemélyes zenekar. Közben 1985-től elvégeztem a József Attila Szabadegyetem Számítógép Programozó két éves fakultását, amikor még sehol sem volt a számítógép.

Az egyik étteremben alakítottam egy "lottóklubot" - közepes sikerrel játszottunk - amikor jött a gondolat: írok egy olyan programot az asztrológia segítségével, amivel többet nyerhetünk. És bár soha, egy pillanatig sem hittem addig az asztrológiában (sem a többi "misztikusnak nevezett" marhaságban), titokban reméltem, hogy egy számítógépes program képes lesz a lottókulcs variációkat az asztrológia segítségével jobbá tenni. Nagy nehezen (még az átkosban)
Asztrológia Asztrológus Schőner Béla NostraBélus
megtaláltam leendő tanáraimat (dr. Nagy Róbert és dr. Janák Lajos asztrológusokat), és azzal a nem titkolt szándékkal kezdtem el négy éves tanulmányaimat, hogy abban a pillanatban abbahagyom a tanulást, amint eleget tudok a szoftverem elkészítéséhez. Körülbelül 2-3 hónap elteltével majdnem hanyatt-estem a meglepetéstől, amikor rájöttem, hogy csaknem mindent pontosan jeleznek az életemből a csillagok. Én - a racionalitás kőszobra - megírtam az első asztrológia szoftveremet, Chérie néven (még 1987-ben Turbo Basic-ben), és ismeretségi körömben szerényen elkezdtem tesztelni az asztrológiát.
Kifeküdtem. Akkoriban 80-85%-os találati mutatókat teszteltem. A világon egyedülállóan én hagytam ki egy "nem" szócskát a tanulásomkor. A világon mindenki más normálisan tanulta meg. És ez így, hibásan megtanulva tette a teszteredményeimet 80-85%-ossá.

30 év után mostanra értem el azt, hogy megszületett a fejemben egy olyan asztrológia szoftver, amely az eddig tesztelt (3.289 személy) életeseményeit 99.5%-os találati mutatóval képes jelezni, de a reprezentatív tesztek (és egyéb követelmények) megvalósításához kb. 4 milliárd Ft. kellene. Képben van három beruházó-jelölt, akik még várnak a pénzükre... Ha igaz, két-három éven belül elkészül.

Ha Ön ezeket szerényebben képes előadni, kérem írja meg: NostraBélus
Már a jövő sem a régi...
Kitalálom: a jövőjére kíváncsi. Jó helyen jár, bár az asztrológia marhaság, mint később olvashatja... Ha mégis a horoszkóp készítés, vagy asztrológia tanfolyam, asztrológus képzés érdekli (mert vonzza az ezotéria, az asztrológia vagy a jóslás) - maradjon egy kicsit. Ha olyan horoszkóp szoftver után kutat, amelyet azok is használhatnak, akik nem konyítanak semmit a horoszkóphoz (nem asztrológusok), tegye szabaddá magát 2-3 órára valamelyik délután, mert az általam készített Nostradamus 1.5 asztrológia szoftver megvásárlása esetén ingyen elkészítem horoszkóp elemzését, ingyen megtervezem születendő gyermeke nemét. Ezzel a horoszkóp programmal asztrológus képzettség nélkül "kis" asztrológus lesz Önből, saját és ismerősei horoszkóp képletét naprakészen értelmezheti. Megszereti az asztrológiát, az asztrológia lényegét megérti. Ha Ön szülő, és éppen komoly nevelési problémái adódtak, megoldást kínálok a gyermeknevelés ikonnál. Ha nem ismeri pontosan (a horoszkóp készítéshez szükséges) saját születési óra-percét, kattintson a születési idő korrekció ikonra. Ha valamilyen okból meghatározott nemű gyermeket szeretne a jövőben, kattintson a gyermektervezés ikonra. Megtalálhatja a magyarországi nyári-téli időszámítási adatokat is. Ha kíváncsi horoszkópjának néhány elemére, azoknak jelentésére, kattintson a bolygók helyzeteit jelző ikonokra. Kiszámíthatja a saját horoszkópját, ráadásul jóskártyát húzhat. A horoszkóp házak jelentéséről tudhat meg részleteket, megnézheti autós horoszkópját, valamint Nostradamus jóslatait is hadd ajánljam figyelmébe. Elgondolkodtató kérdést boncolgatok - van-e szabad akarat... Látogatása vége felé misztikus híreket olvashat, aztán meditálhat... Az asztrológia 50 árnyalatát a fenti menüben számolhatja össze.